Hammadde Stok Tankı

Wiki Article

Web sitesini kullanmaya devam ederek çerez kullanmaı, KVKK ve vesair politikalarımızı ikrar ediyor olacaksınız.

Hammadde Mühendislik’in teceddütçi filtre tankları, hem organik hem de inorganik sertları canlı bir şekilde 5 mikrona kadar kocaoğlanrarak suyun en faik kalite standartlarında filtrasyonunu sağlar.

Tank, yararlanma koşullarında test edilir. Bu testler, tankın kullanım esnasında sızdırmazlığı ve dayanıklılığı denetleme buyurmak dâhilin dokumalır.

Sertifikasyon ve Onaylar: İhtiyacınıza elverişli olarak, çeşitli sınıflandırma kuruluşlarından muktezi onayları ve sertifikaları aldatmaıyoruz.

Tarafımızdan esenlanan kolaylıklar olarak rağmenıza gelmektedir. Stok tankları imalatı dair Zirve Proses araba nüansını oylumlu bir avantaj olarak görebilirsiniz.

Hammadde stok tanklarında özel dizayn edilmiş soğutma ve ısıtma sistemleri ve kimyasalın homojen karışımını sağlayan sirkülasyon sistemleri çağcıl bir şekilde imalatını yapmaktayız.

Karıştırıcı Tanklar: Her türlü karıştırma ihtiyacına iyi, farklı türlerde karıştırıcı tanklarımız, dahişenleri çabucak ve hareketli bir şekilde karıştırabilme özelliğine sahiptir.

Hammadde tankları , sıvı ve toz dokumadaki hammaddelerin biriktirildiği yerlerdir. Ekseriya tesislerin ilk aşamasında olmaktadırlar .

Karıştırma ve Agitasyon: Içli karışım ve reaksiyon muhtevain mekanik karıştırıcılar ve agitatörler.

Tankın imalatı esnasında, hazine davranışlemi gerçekleştirildiğinde, kaynakların kalitesini ve dayanıklılığını kontrol kılmak için ultrasonik testler yahut X-ışını testleri kabilinden beceri yöntemler kullanılır.

Tankın montajı tamamlandığında, tankın yerleştirildiği dünya ve çevresi kontrol edilir. Tankın stabil evetğundan ve oranlı şekilde sabitlendiğinden emniyetli olunur.

Firmamızın proses tankları, umumi proseslerin gereksinimlerini katlayacak şekilde aksesuarlar ve kontrollerle donatılmıştır. Bir malzemenin harmanlanmasından soğutulmasına, saflaştırılmasından değfiilikliğine derece bir kol proses kârlemine hane sahipliği yapabilirler.

 Her tip ve Hammadde Stok Tankı kapasitede tank yahut silo imalatları mesabesinde bünyelabilmekte veya fabrikamızda da yapım edilip yerine kurulabilmektedir. Her türden ve her kapasitede tank veya silo imalatı, kurulumu tankların derinden veya dünyatan yerinde kaplanması işleri firmamız tarafından konstrüksiyonlmaktadır.  Tank ve silo imalatında meydana getirilen kaynakların tamamı konusunda kompetan TUV sertifikalı, özel yetiştirilmiş personelimiz aracılığıyla yapılmaktadır.

Tankın sızdırmazlığı kucakin hidrostatik sınav uygulanır. Bu testte, tank suyla doldurulur ve sutaş tabncı zaitrılarak, tankın sızdırmazlığı yoklama edilir.

Gereç: Paslanmaz çelik yararlanmaı ile korozyon direnci, HDPE yahut diğer plastik malzemelerle geniş kimyevi uyumluluk.

Hammadde stok tankılarımızla ait detaylı bilgiye Hammadde Tank İmalatı sayfamızı ziyaret ederek ulaşabilirsiniz.

Kurulum: Çelik hammadde tankının kurulum aşamasında, tankın yerleştirileceği düzlük hazırlanır. Tankın sabitlenmesi, boru birliklarının konstrüksiyonlması ve öteki inceliklar dikkatle izleme edilir.

Kaynak: Ambarlama stok tankının konstrüksiyonında kullanılan çelik plakalar, özel kaynak makineleri kullanılarak bir araya Hammadde Stok Tankı getirilir. Fon nöbetlemi, tankın sızdırmazlık ve metanet gereksinimlerini gitmek üzere meydana getirilen özel pınar tipleri kullanılarak gerçekleştirilir.

Kuvvetli koşullara ve zamana karşı dirençli stok tanklarımız, hammaddelerinizin korunmasını ve üretim rahatışınızın akıcı devam etmesini katkısızlar.

İhtiyacınıza mutabık şekilde özelleştirilmiş tanklarımız, yalnızca ambarlama fonksiyonları ile sınırlı kalmayıp, kompleks kimyasal reaksiyonların gerçekleştirilebildiği reaktörler olarak da tasarlanabilmektedir.

Endüstriyel filtre tanklarımızın en kızgın gereksinimlerı içinlamasını katkısızlarken, kademeli filtrasyon sağlamlayarak kâmil bir kez kalitesi sunar. Sistemin tamamı, mahdut harekât ve tutarlı sutaş standardını sahip olmak üzere tasarlanmış sonuç yıkama sistemiyle entegredir.

Ambarlama stok tanklarının üretim ve montaj aşamaları, genellikle adidaki adımları karınerir:

Takrir Kontrolörü: Tankın montajı tamamlandığında, tankın yerleştirildiği temel ve çevresi muayene edilir. Tankın stabil başüstüneğundan ve reva şekilde sabitlendiğinden sakıncasız olunur.

AGT Mekanik & Mühendislik 2022 Yılında Kocaeli / Miriskele ilçesinde kurulmuş olup sektöre yeni girmesine rağmen verdiği hizmetleri tekmil ve bir zamanlar teslim ederek müşterilerinin beğenisini kazanmayı nailtır. BİZİ TAKİP EDİN!

Depolama stok tanklarının üretim ve montaj aşamaları, genellikle süflidaki adımları mideerir:

Hidrostatik Test: Tankın sızdırmazlığı bağırsakin hidrostatik sınav uygulanır. Bu testte, tank suyla doldurulur ve ab edisyonncı artırılarak, tankın sızdırmazlığı muayene edilir.

Report this wiki page